Referat: Horndals IF - Krylbo IF

Horndals IF - Krylbo IF 3-2 (1-1)

Skön och rättvis seger på Rossliden mot Krylbo IF.
Går inte att diskutera bort på något sätt! Vilken enorm moral och inställning där alla verkligen jobbade stenhårt för varandra! Satte hög och hård press på Krylboiterna som hade det otroligt svårt och inte kunde hantera detta då de blev väldigt stressade.

1-0 kom redan i 20:e minuten på straff av Martin Wallin efter att Magnus Sjöström blivit rejält knuffad i ryggen. Martin hanterade straffen med den äran, lugnt & fint. Grattis till pizzan... ;o)
Surt och väldigt orättvist kunde Krylbo kvittera med endast 1 minut kvar av första halvlek. Detta på en långboll där vi inte riktigt tog djupet rent försvarsmässigt. Det var dock enda gången under matchen där vi inte låg rätt på planen rent försvarsmässigt.

I andra halvlek forsatte vi vårt enorma jobb, och då menar jag på alla positioner över hela planen! Skönt med ett tidigt mål på halvleken där Gustav Wäster gjorde 2-1 efter att han höll sig framme efter en fin djupledslöpning där Tony Nilsson agerade framspelare i djupet.
Samme Gustav Wäster gjorde även 3-1 också det efter smart löpning i djupled efter nickskarv av Johan Fjellström. Då såg allt riktigt stabilt ut.

I 70:e minuten gjorde dock Krylbo 3-2 via ett långskott. Dessförinnan skulle vi såklart ha frispark men domaren "missade" denna uppenbara frispark.
Gjorde inget denna kväll då vi höll våra positionen även under resterande del av matchen. Visst, Krylbo chansade med en del långbollar på slutet men de var ganska uddlösa, eller rättare sagt , vi gjorde det riktigt, riktigt bra!

Skönt att vi fortsatte skapa chanser som tidigare men nu hade vi även lite kyla i våra avslut. Ett par klara lägen missades dock och stolpen ville tyvärr vara ivägen vid ett tillfälle så segern kunde ha varit större med lite mer utdelning...

Alla i hemmalaget ska ha beröm för grymt jobb och ett positivt och stabilt lagarbete!